Reserveer kaarten Mi Canto zoekt een tenor Abonneer op nieuwsbrief

Concertprogramma

Wanneer u zich abonneert op de nieuwsbrief van Mi Canto dan blijft u op de hoogte van het programma. We sturen de nieuwsbrief alleen voorafgaande aan concerten. De nieuwsbrief heeft geen enkele commerciële intentie. U kunt zich altijd weer uitschrijven.

2019

Dodenherdenking Groote Kerk 's-Hertogenbosch 4 mei 2019

Mi Canto verzorgt ook in 2019 de muzikale omlijsting van de altijd zeer indrukwekkende Dodenherdenking van
's-Hertogenbosch op 4 mei as. Zoals andere jaren zal Mi Canto tijdens de herdenkingsbijeenkomst in De Groote Kerk een aantal passende liederen ten gehore brengen.

Meerkorenconcert "Muzikaal Vertier" op 18 mei as.

Op zaterdagavond 18 mei vindt ons tweejaarlijkse meerkorenconcert plaats. Zoals gebruikelijk krijgt het concert de ondertitel "Muzikaal Vertier" mee. Ook ditmaal is het een luchtig lenteavondconcert.

Ditmaal treden naast Kamerkoor Mi Canto twee andere koren voor u op.
Vocal Group Just Us uit Veldhoven, is bekend van veel hoogtepunten, zoals het winnen van het Nationale Korenfestival van de KBZON in 1989 en inmiddels 6 CD's!
T-SiNG uit Tilburg is het beste Barbershopkoor van Nederland en werd onlangs 6e in het Europese festival.

Binnenkort zal een nieuwsbrief over het cocnert worden verzonden aan onze abonnees. Via deze website kunt vanaf de eerste week van april kaarten voor het concert reserveren.

Concert met Kamerkoor Tourdion uit Waalwijk op 28 en 29 september as.

Kamerkoor Tourdion Waalwijk, onder leiding van Rick Muselaers, is een bekend en gerenommeerd regionaal kamerkoor. Het verheugt ons dan ook dat we op zaterdagavond 28 september in Waalwijk en op zondagmiddag 29 september in de Abdijkerk in Heeswijk tweemaal een gezamenlijk concert zullen geven.

Eerder gaven we aan dat de concerten op 5 en 6 oktober zouden plaatsvinden. Deze datums zijn dus veranderd (wegens de beschikbaarheid van de concertlocaties). Notuurt u 28 en 29 september in uw agenda!

Het programma is nog in volle voorbereiding, maar het belooft zonder meer een mooi concert en een prachtige beleving te worden. Tourdion en Mi Canto zullen ook zeker enige werken gezamenlijk uitvoeren.

Binnenkort vindt u op deze website meer informatie.